Första blogginlägget

Hej,

Jag har bloggat sååå många gånger förut. Men la ner det våren 2018. Jag tycker det är dags igen! Mest för min egen skull. Jag tycker det är kul att gå tillbaka o läsa om några månader. – Vad gjorde jag i början av 2019 egentligen?

Jag var ledig mitt i veckan, för min sons förskola var stängd. Jullov!

– Hur var han vid tiden precis innan han fyllde 2år?

Men om ni vill följa med mig, oss… så kommer jag vara jätteglad!

Bloggen är inte klar. Det kommer ta tid att forma den, men jag är spontan, impulsiv. Det ska ske NU. Därför går jag public redan nu och formar den längs vägen.

Jag är så kass på att ta bilder, jag ska skärpa mig. Just nu är det mest instastory som lever på mina sociala medier. Du hittar min instagram här till vänster. Den är öppen, snoka på, ingen behöver veta något.

Vem är JAG egentligen?

Kom tillbaka, så får du lära känna mig.

Presentation kommer. Detta var bara en smygstart.

/ M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s