Träningens periodare

Jag har tränat hela mitt liv. I perioder. Jag är verkligen en periodare när vi pratar träning!

Som barn och tonåring tränade jag truppgymnastik och var riktigt duktig. Sen slutade jag, för annat kom utvägen. Killar och fester till exempel! Men allt har väl sin tid. Jag ångrade länge att jag la ner gymnastiken… men igår anmälde jag min son, Lucas, till barngymnastik. 2-3åringar ihop med en förälder! Jag är så taggad. Även om det bara är lek och förmodligen mer jage än något annat, så är känslan av att få stiga in i salen där allt startade helt fantastisk (iallafall i mitt huvud).

3/2 sätter det igång! Han är supertaggad – nej, han förstår inte, men jag sa ”det blir jättekul älskling” och han svarade ”JA jättekuuuuel” underbara unge.

Idag brände jag av ett redigt (ganska slappt) första pass på gymmet för i år. Skönt att bara känna att man är igång. Jag har råkat anmäla mig till Göteborgsvarvet i vår… första gången jag ska springa så långt. Vad har jag gett mig in på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s