Söndag snart måndag

Imorgon är det första ”riktiga” dagen 2019. Med det menar jag tillbaka till rutiner. Både jag och F jobbar och Lucas ska tillbaka till förskolan.

Nu har han vart ledig i 2,5 vecka. Undrar hur min lämning kommer bli imorgon? Ledsen eller supertaggad? Vem vet hur en snart 2åring tänker och känner?

Jag är iallafall laddad att komma in i vardagsrutinerna igen!

Jag bjuder på en go bild från gårdagen hemma hos min svärfar o hans fru. Lucas och Fredd testade ett träningsredskap innan vi skulle åka hem (därav ytterkläderna). Såhär fotar jag, i stunden, spontant, utan att fixa något. Men såklart ska jag ändra på det – ha lite mer eftertanke även om det såklart kommer finnas spontanitet. Men som jag nämnt innan så formas vi här och nu – jag och bloggen, med er. Vi får se vart vi hamnar!

Imon ska vi prata om min födelsedag som är på ingång.

Sov gott nu hörrni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s