P3-Guld

Kvällen igår var grym. Jag och Hanna började med god mat o dryck på Manana (tapasrestaurang) i stan, för att sedan bege oss till Partille Arena och P3-guld.

Hanna fick biljetter via sitt jobb och tog med mig (tacksam). Vi hade NOLL förväntningar. Visste att det skulle vara uppträdanden och en kväll iväg från alla måsten (Hannas barn är i Lucas ålder).

Så väl på plats utanför arenan ställde vi oss i kön in och framme säger entrévärden ”Nej tjejer, ni är VIP – ni ska in där borta”… vi hade ingen aning om detta så det var ju såklart en kul överraskning. Vi fick erbjudande om att gå på röda mattan, ödmjukt tackade vi nej o kikade istället på alla snygga svenska artister och profiler!

Bilderna tagna av mig.

Sen fick vi gå på mingelfesten med alla profiler – vi kom dock lite sent så blev en kort visit där, men ack så trevligt, trångt o varmt… Vi intog platserna i arenan och hade en pangkväll med massa uppträdanden och prisutdelningar! Inte jättemycket musik som jag vanligtvis lyssnar på. Mycket (för mig) nya artister – men lika kul för det!

Eftersom Lucas är sjuk och hade väldigt hög feber igår så valde vi hemgång direkt efter galan! Visste inte vad jag skulle förvänta mig av natten och denna söndag.

Han sov helt ok, ett par uppvak, men sovmorgon till 8:30 är vi tacksamma för. Febern finns än idag, dock mycket lägre temp, så det blir en lugn söndag. Ett besök på gymmet för mig, annars mysa o tvätta hemma.

Hoppas ni har en fin söndag!

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s