Födelsedagshelg

God kväll fina

I torsdags fyllde jag år! Överraskades på kontoret av massa ballonger, frukost och en korg med mina favoriter – öl och saltlakrits. Hur fina kollegor? Sen fick jag eftermiddagsfika med kaffe o vaniljsemla (vem äter semla med mandelmassa? Usch).

På kvällen hade vi barnvakt och Fredd bjöd mig på restaurang. Jag valde Ogbg, riktigt gott. Rekommenderar deras 3rätters om ni inte testat!

Igår fyllde världens bästa Lucas år, 2år. Hur fort går tiden? Tycker precis jag låg i badet på förlossningen och typ flög upp för jag inte kunde ta mer värkar där, ville ha mer bedövning än lustgas – men efter en undersökning sa barnmorskan ”det kan du glömma, dags att krysta snart”… tror inte det tog mer än 30min från att jag lämnade badet tills jag hörde hans första skrik.

Och nu är han alltså två år?! Nåväl, vi hade kalas igår. Tyvärr många sjuka, men ändå ett gott gäng på 18 personer. Vi bjöd på tårta, sångstund, lek och senare blev det tacos. Klockan 20:30 hade alla gått, Lucas sjöng sig till sömns – riktigt nöjd med dagen och vi la oss i soffan.

Både jag och Lucas har fått så otroligt mycket fina presenter och kärlek dessa födelsedagar ❤ oändligt tacksamma och lyckliga! Nu laddar vi för en ny vecka.

Vad gjorde vi denna söndag då? Det får vi ta imorgon, nu väntar sängen.

Sov gott 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s