Gymnastik o ny frisyr

Dagarna går så fort! Jag hann ingenting igår efter jobbet känns det som.

Men vad gjorde vi i söndags? Vi var på Lucas första gymnastik som vi anmälde honom till för några månader sedan. Det är för 2-3 åringar. Lucas var nog yngst och dessutom vildast. Han tycker det var såååå kul. Men han hade givetvis ingen lust att göra som vi eller ledaren sa. Men huvudsaken är att han är aktiverad och vi försöker motivera honom att göra de olika sakerna, balansgång, rulla, hoppa osv. Jättekul aktivitet att göra ihop.

Efter gymnastisk var vi hemma hos min syster och hennes kille. Dom har precis flyttat in i sin nyköpta lägenhet och snart drar dom på en långresa, så dom bjöd på god middag.

Igår var jag hos frisören! Jag har funderat länge på vad jag ska göra med håret. För ganska exakt ett år sedan startade jag ”projekt bli blond” och var till slut väldigt ljus, men i somras insåg jag att jag ändå trivs bäst i mörkt hår, så färgade tillbaka – såå glad över det beslutet. Men håret tog såklart stryk, så jag kände att klippa av det borde vara det bästa. Så 20-25cm rök igår. Älskar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s