Söndag

Denna helg var precis vad jag behövde. Lugn & ro, inga måsten och ingen stress.

Igår gjorde jag pannkaksfrukost till killarnas glädje. Sen blev det utomhuslek med gunga, sandkakor och rutchkana. Älskar området vi bor i. Massor av barnfamiljer och oftast någon ute som Lucas kan leka med. Visserligen leker han otroligt bra själv (eller med oss såklart) men så kul att se honom ha glädje med barn i hans ålder.

Jag åkte till min mammas butik som tyvärr ska stänga igen. Marknaden för småbutiker är nästan över. Folk handlar på nätet eller i stora köpcentrum nu för tiden. Så synd för det är butiker likt min mammas som man vill besöka.

Jag shoppade iallafall lite vårnytt i vitt, denim o rött. Tänkte visa er ikväll eller imorgon.

I eftermiddag ska vi på gymnastiken med Lucas och ikväll ska jag bjuda Jasmine på bio. Ibland behöver man muntra upp både sig själv och andra – en söndagsbio är både lagom slappt och lagom händelserikt. Sen laddar vi för en ny vecka.

Ha en fin söndag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s